Askar Capital planuieste sa investeasca 500 milioane euro pe piata imobiliara din Romania

0
2023

www.askar.isAskar Capital, companie cu capital islandez, avand sediul in Rejkavík, va deschide o reprezentanta autohtona si va dezvolta in Romania proiecte imobiliare in valoare totala de 500 milioane euro, a anuntat miercuri reprezentantul in Romania al Askar Capital, Florin Bancila.

Investitiile companiei vor fi indreptate cu precadere catre sectorul imobiliar, activitatea de baza a grupului, dar si spre finantare de proiecte, consultanta de afaceri si management al riscurilor. "Eforturile Askar Capital in Romania vor fi sustinute de partenerul Metropola Imobiliare, parte a New Arch Investment.

Suma investita initial de Metropola Imobiliare in cadrul acestui parteneriat va fi de 50 milioane euro in urmatoarele 24 de luni, intr-un proiect de birouri in zona Iancu Nicolae", au declarat reprezentantii companiei Eurometropola.

Primul proiect va fi unul rezidential, in Bucuresti, iar costurile pentru ridicarea constructiei sunt de aproximativ 340 milioane euro. Dupa Bucuresti, compania vrea sa se extinda spre Timisoara si alte orase mari din toata tara. Printre proiectele in derulare ale Askar Capital se numara investitii de real estate in S.U.A., Franta, India si Emiratele Arabe Unite. Biroul de la Bucuresti este al treilea birou deschis, dupa cele din Rejkavík si Luxemburg si va deservi activitatea pentru intreaga Europa de Est.

sursa : Bloombiz

precum si :

Askar Capital Opens its Office in Romania


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns