Cătălin Botezatu Invitat la Iceland Fashion Week de la Reykjavik, Islanda

0
2214


Cătălin Botezatu traversează o perioadă de succes atat pe plan personal, cat şi profesional. In timp ce relaţia lui cu manechinul Bianca Drăguşanu a devenit una dintre cele mai fierbinţi din moda romanească, prezentările designerului se bucură de apreciere şi in afara ţării. Aşa s-a întâmplat de curând la festivalurile de modă de la Reykjavik şi New York, unde Bote a avut prezentări, dar unde a petrecut şi adevărate vacanţe, îmbinând perfect distracţia cu munca.

Invitat la Iceland Fashion Week de la Reykjavik, Islanda, unde a deschis festivalul cu o colecţie haute couture realizată special pentru Lexus, Bote a profitat de câteva zile libere şi a vizitat celebrele gheizere de pe insulă, Laguna Albastră, cascada Golden Circle şi a făcut băi în cratere vulcanice.

A doua prezentare a românului la Iceland Fashion Week a avut loc în seara de gală a festivalului. Bote a fost aplaudat la scenă deschisă, iar a doua zi a plecat spre New York. În metropola americană, Bote a expus colecţia Hot Rainbow la Waldorf Astoria.

Printre cei care au aplaudat prezentarea s-a aflat şi Ilie Năstase, invitatul special al lui Cătălin. În timpul liber, Bote a vizitat Broadway, Times Square, Empire State Building şi a făcut cumpărături pentru cei dragi….

sursa : Libertatea.ro


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns