Cerşetorii români, expulzaţi din Islanda

5
2506
Treizeci de români care cerşeau în capitala Reykjavik au acceptat să se întoarcă în România la cererea autorităţilor islandeze, relatează cotidianul "Daily News". Potrivit publicaţiei, români au ajuns să ceară de pomană în Islanda, constrânşi de organizaţiile criminale din România.

Pentru că nu au bani să-şi cumpere bilete, costurile de transport pentru repatriere au fost suportate de autorităţile islandeze, adaugă ziarul "Daily News".

Cotidianul informează că românii au dormit pe jos în parcurile de la periferia capitalei Reykjavik. Şi pentru că nu aveau cu ce să trăiască, au cântat la colţ de stradă pentru bani. Conform unui raport al Poliţiei din Reykjavik, aceeaşi oameni au fost văzuţi şi pe străzile din Copenhaga şi Oslo.

Sursa: Realitatea TV

Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

5 COMENTARII

  1. ceeee „organizatii criminale” domnle…e cea mai de rahat scuza care am auzit-o in viata mea…aia sunt tiganii cu puradeii care au primit interdictie in tot sudul europei si de asta au venit la furat si cersit in scandinavia….un prieten deal meu ii stie…astia au mai fost vazuti in Turku-Finlanda,København-Danemarca,Oslo-Norvegia si in Malmo-Suedia….tiganii sunt din oltenia si de pe langa constanta

  2. credeam ca trag numai la caldura si ca frigul ii va opri sa ajunga si pe acolo….cat e gluma e gluma dar va fi si mai rau ,au relatii si cunostinte „sus” si de aceea nu face nimeni nimic.in romania majoritatea sunt romani tiganizati,care mai sunt romani ori au plecat (me) iar cei care au ramas sunt in minoritate sau nu le pasa.cred ca vina in privinta tiganilor o au guvernantii din romania,scuze daca nu sunt chiar pe subiect dar …..chiar in islanda?????

  3. Ce va mirati , mai nou (lucrez in agentie de turism) am vandut la tigani de satra bilete pe Australia , clienti vechi care au perindat toate tarile Europei inclusiv cele nordice!

Lasă un răspuns