Handbal: Fetele lui Tadici au spulberat Islanda!

0
1715

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut o victorie de proporţii în meciul cu prima reprezentativă a Islandei. Fetele lui Tadici au făcut instrucţie cu tinerele adversare lipsite de experienţă, reuşind să se impună cu scorul de 23-37.

Partida din prima manşă a barajului de calificare la Campionatul European din Macedonia s-a disputat la Reykjavic, iar micul grup de 50 de suporteri români au făcut o atmosferă pe măsura rezultatului de pe tabelă.

Conform ediţiei on-line a cotidianului Prosport, România s-a aruncat în atac încă de la fluierul de start. Stanca a deschis scorul în minutul 3, pentru ca Huţupan să refuze egalarea, apărând o aruncare de la 7 metri în faza imediat următoare. Jocul a mers cap la cap până în minutul 9, acolo unde fetele noastre au ridicat scorul la 3-4, după ce au avut un gol anulat. În minutul 18, Meiroşu a punctat pentru 5-10, moment în care pentru gazde a început declinul. Islanda a stat 6 minute „pe sec”, iar golul marcat de adversarele noastre a fost unul de consolare, căci tabela indica 7-16. După care Manea a dat startul unui festival de goluri, reuşind şi ea să marcheze de trei ori, ca la pauză diferenţa de scor să fie una incredibilă: 8-21… Antena 3

Lasă un răspuns