Islanda a batut România, înfrângere în primul meci din turneul amical din Danemarca

0
2009


Echipa naţională de handbal masculin a României a fost învinsă, vineri, la Skjern, de vicecampioana olimpică Islanda, cu scorul de 34-28 (15-11), în primul meci din cele trei programate în cadrul turneului amical din Danemarca. Pentru reprezentativa antrenată de Aihan Omer testele din Danemarca sunt ultimele înaintea plecării spre Osijek (Croaţia), la Campionatul Mondial, unde echipa României va participa la turneul final, după o absenţă de 14 ani.

Următoarea partidă din cadrul turneului nordic va avea loc sâmbătă, de la ora 15.10, împotriva echipei Bosniei Herţegovina (la Silkeborg), iar ultima, duminică, de la ora 16.50, la Randers, cu naţionala ţării gazdă, Danemarca, care este deţinătoarea titlului european.

Delegaţia României va reveni luni în ţară, urmând ca timp de trei zile să se pregătească la Reşiţa, iar în 15 ianuarie să plece spre Osijek.

Reprezentativa tricoloră va juca în grupa A la CM, alături de Franţa, cu care va evolua în meciul de debut (17 ianuarie), Ungaria, Australia, Argentina şi Slovacia…. gandul


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns