AcasăIslandaIslanda, Una dintre primele țări care a permis accesul fără restricții al...

Islanda, Una dintre primele țări care a permis accesul fără restricții al celor vaccinați anti-Covid cere acum și testarea lor la sosire

-

Una dintre primele țări care a permis accesul fără control suplimentar pentru cei vaccinați anti-Covid a anunţat că cere obligatoriu și test la sosire, notează AFP.

Măsura se va aplica în Islanda de la miezul nopţi de joi spre vineri și va fi valabilă cel puţin până la 1 mai. Anunţul vine după re-infectarea unei persoane care s-a întors dintr-un sejur în străinătate, ceea ce a dus la cinci contaminări pe insulă, a explicat într-o conferinţă de presă epidemiologul-şef Thorolfur Gudnason.

Printre primele ţări din lume care au recunoscut un paşaport de vaccinare, Islanda a permis în ianuarie intrarea călătorilor din spaţiul Schengen care pot dovedi că au fost vaccinaţi ori că au avut deja COVID-19, fără alte formalităţi sanitare. Măsura a fost extinsă pentru toţi vizitatorii „indiferent de originea sosirii”.

mai mult la   /www.digi24.ro/


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„Am fost trataţi inuman şi ridiculizaţi!” Fotbaliştii naţionalei Turciei au avut...

Scandal de proporţii înainte de partida Islanda - Turcia din preliminariile EURO 2020, grupa H. Cele două naţionale se înfruntă marţi la Reykjavik, iar...

Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura