Islandezii in topul marimii "barbatiei" masoara in medie 16 cm. Românii sunt cel mai prost dotaţi din întreaga Europă

0
1798


Nu i-am impresionat pe europeni cu proiectele noastre în ceea ce priveşte infrastructura, sistemul medical sau educaţional, iar la unul din cele mai sensibile capitole am ajuns chiar să ne clasăm pe ultimul loc.

Potrivit unui studiu realizat de un cercetător britanic de la Universitatea Ulster, românii sunt cel mai prost dotaţi din întreaga Europă, iar la celălalt capăt se află islandezii, a căror "bărbăţie" măsoară în medie 16 cm.

Richard Lynn, cel care s-a ocupat de această problemă spinoasă, a ajuns la concluzia că printre cei mai dotaţi europeni se mai află şi italienii, suedezii sau grecii.

Alături de români, în topul ruşinii, mai sunt irlandezii.

Acest studiu controversat este contestat de colegii de breaslă ai lui Lynn, care consideră datele ca fiind neadevărate, deoarece au fost culese de pe internet şi nu folosind cazuri reale, scrie Daily Mail.

De ce toata Europa ii arata cu degetul pe barbatii romani. Suntem pe "harta rusinii" in cea mai intima problema

... realizat de un cercetator britanic de la Universitatea Ulster, romanii sunt cel mai prost dotati din intreaga Europa, iar la celalalt capat se afla islandezii, a caror "barbatie" masoara in medie 16 cm.Richard Lynn, cel care s-a ocupat de aceasta problema spinoasa, a ajuns la concluzia ca printre cei

Lasă un răspuns