MASACRU ÎN INIMA ISTANBULULUI

0
453

O explozie puternică într-o zonă pietonală din Istanbul a ucis şi rănit mai multe persoane, anunţă presa turcă. Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că este vorba de un atac cu bombă. ACTUALIZARE 20:10 Creşte bilanţul persoanelor rănite în explozia de la Istanbul. Vicepreşedintele Turciei, Fuat Oktay, a declarat pentru agenţia turcă de stat, Anadolu, că sunt 81 de persoane rănite.

„Deocamdată am pierdut 6 persoane. Patru dintre ele la fața locului. Şi avem 81 rănite. Două dintre ele sunt în stare gravă”, a spus vicepreşedintele. Acesta a întărit declaraţiile preşedintelui Erdogan, conform căruia ar fi vorba de un atentat terorist. „Considerăm că este un act terorist care a fost comis de un atacator, o femeie. Oricine se află în spatele acestor evenimente va fi găsit, chiar dacă trebuie să mergem în celălalt capăt al lumii, nu doar în interiorul granițelor”, a adăugat vicepreşedintele.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/explozie-puternica-in-istanbul-cel-putin-11-raniti-ar-fi-si-persoane-decedate-2150051


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns