Andrei Boghean este stabilit de doi ani în oraşul Hofn, din 🇮🇸 Islanda. Este ghid turistic şi lucrează pentru o mică agenţie de turism locală. I s-au alăturat în Islanda soţia, Maria, şi băieţelul, Alexandru Valeriu. Acolo a reuşit să-şi ducă şi superbii câini rasa Akita, după câteva dificultăţi care-l făcuseră la un moment dat să se gândească să lase tot şi să se întoarcă în România.

Andrei Boghean are 34 de ani şi s-a născut în Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, dar s-a mutat împreună cu familia în oraşul-staţiune Vatra Dornei, unde a devenit instructor de schi şi de snowborad.

Andrei este căsătorit cu Maria, iar cei doi au împreună un băieţel pe nume Alexandru Valeriu. În urmă cu doi ani, Andrei şi Maria au simţit nevoia unei schimbări şi au decis să se mute în Islanda, ţara gheţarilor, unde vremea este capricioasă şi unde natura îi recompensează pe localnici cu peisaje superbe. Tânărul este vorbitor de limba engleză şi pentru că este îndrăgostit de munte şi de sporturile de iarnă a decis să îşi caute un loc de muncă în turism.

Citeste mai mult: adev.ro/pr8d7t


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns