Scandal la încoronarea regală din Danemarca. Genoveva Casanova, „amanta prințului Frederik”, invitată de un ziar danez cu un ton ironic: „Vă găsim noi o cameră”

0
69

În contextul încoronării prințului Frederik al Danemarcei, ziarul danez Ekstra Bladet a invitând-o pe Genoveva Casanova, fostul model mexican, la evenimentul regal din Copenhaga. Acest gest a stârnit agitație în rândul publicului, având în vedere zvonurile despre o posibilă relație dintre Casanova și prințul Frederik.

Într-o invitație tipărită atât în daneză, cât și în spaniolă, ziarul a abordat subiectul cu un ton ironic: „Sunteți prietenă cu Prințul Moștenitor, dar ați fost greu de găsit în ultima vreme. Vrem doar să ne asigurăm că ați auzit vestea cea mare. Frederik va fi încoronat rege al Danemarcei în această duminică”.

Continuând cu sarcasmul, ziarul a oferit și cazare doamnei Casanova în cazul în care nu ar fi binevenită în familia regală, declarând: „Vă oferim cameră în cazul în care nu sunteți binevenită în familia regală. Dacă nu este loc, vom fi bucuroși să te ajutăm să găsești un loc unde să dormi. Doar spune-ne. Și vă promitem că nu veți fi singură pe străzile din Copenhaga a doua zi dimineață.”

https://www.digifm.ro/stiri/scandal-la-incoronarea-regala-din-danemarca-genoveva-casanova-amanta-printului-frederik-invitata-de-un-ziar-danez-cu-un-ton-ironic-va-gasim-noi-o-camera-194556

 


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns