Se caută donatori pentru Muzeul de Penisuri din Islanda!

1
2540

Sigurdur Hjartarson este întemeietorul Muzeului de Penisuri din Islanda.

Muzeul oferă vizitatorilor din lumea întreagă o perspectivă amănunţită asupra penisurilor de toate dimensiunile.

Hjartarson a început colectarea falusurilor în 1974, cu un singur penis, de la un taur, iar în prezent colecţia a atins impresionantul număr de 261 de exemplare, de la 90 de specii.

Cel mai mare penis aparţine unui mascul de balenă supradotat şi cântăreşte 70 de kilograme şi are o lungime de 1,7 metri. Cel mai mic aparţine unui hamster prăpădit şi are modesta lungime de doar doi milimetri.

Totuşi, se simte absenţa unei specii: Homo Sapiens, dar, problema pare a-şi găsi rezolvarea, din moment ce un german, un american, un islandez şi un englez au promis solemn să-şi doneze mădularele muzeului după moarte.

Americanul, în vârstă de 52 de ani, şi-a descris amănunţit penisul (pe care l-a numit Elmo) într-un document oferit muzeului, ba mai mult decât atât, chiar i-a făcut şi un mulaj.

Donatorul islandez are venerabila vârstă de 93 de ani şi a avut un succes nebun la femei pe vremea când organul îi era puternic vascularizat. Acesta speră ca actul caritabil să-i confere gloria eternă. Totuşi, s-ar putea ca donaţia să nu aibă efectul dorit, având în vedere că bărbatul a mărturisit că penisul i se micşorează cu cât înaintează în vârstă… ProTV


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

 1. ERA DE ASTEPTAT CA DUPA STIREA CU ,,DOMNISORICA::CARE SI-A PETRECUT O MINI VACANTA IN TARILE BALTICE,,E VORBA DE COANA CE PREZINTA RUBRICA ,METEO.ACUM ATI SARIT GARDUL,VISATI DOAR <>
  MAI ,SARBULE EA NOTA DE CEREREA /FUFELOR/ SI-LE PE PLAC ,CUMPARA SI TU VIBRATOARE,
  DAR CONSULTA SPECIALISTI,CAT DE INTERESATE SANT ,TREBUIE SA AIBA MAI MULTE
  :LOVITURI:DECAT O MASINA DE CUSUT SI MAI MARE GRIJA LA :GUSTUL: DE FRUCTE EXOTICE:
  CARE SI-L DORESC,ALTFEL SA NU TE COMPOSTEZE DE LA MIJLOC,DACA NU LE VII DE ,HAC,DU-LE INTR-O UNITATE MILITARA .
  S-AU UNA DIN PUSCARIILE VESTITE.

Lasă un răspuns