AcasăIslandaTensiune înainte de Islanda - România! Un bărbat a amenințat că distruge...

Tensiune înainte de Islanda – România! Un bărbat a amenințat că distruge nocturna cu arme de foc!

-

Momente tensionate petrecute înainte de partida dintre Islanda și România. Un islandez deranjat acasă de lumina reflectoarelor de pe „Laugardalsvöllur” a intrat furios în sediul federatiei de fotbal.

  • slanda – România se joacă pe 2 septembrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV

Tensiunea este mare la Reykjavik înaintea meciului cu „tricolorii”. Atât de mare încât, din cauza scandalului agresiunilor sexuale de care au fost acuzați unii internaționali islandezi, președintele federației, Gudni Bergsson, fiind forțat să-și dea demisia la presiunea opiniei publice, în timp ce atacantul Kolbeinn Sigthorsson a fost exclus din lot, orice lucru îi face pe localnici să explodeze.

Marți, un bărbat a pătruns furios în sediul forului nordic (KSI) și i-a amenințat pe cei prezenți că se va întoarce înarmat și va distruge nocturna de la stadionul „Laugardalsvöllur”. Motivul este stupefiant: era supărat că lumina reflectoarelor, aprinse și marți seară pentru antrenamentul naționalei, îi intră în casă și îl deranjează. El și familia sa locuiesc foarte aproape de arenă.

www.gsp.ro/fotbal/nationala/tensiune-inainte-de-islanda-romania-a-amenintat-ca-distruge-nocturna-cu-arme-de-foc-640767.html

 

 

Lasă un răspuns

Must Read

„Am fost trataţi inuman şi ridiculizaţi!” Fotbaliştii naţionalei Turciei au avut...

Scandal de proporţii înainte de partida Islanda - Turcia din preliminariile EURO 2020, grupa H. Cele două naţionale se înfruntă marţi la Reykjavik, iar...

Descoperă mai multe la Islanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura