Tricolorii lui Eliodor Voica au cedat in fata Islandei la Piatra Neamt: 30-37

0
2122


Echipa naţională de handbal masculin a României a fost învinsă, duminică, la Piatra Neamţ, de reprezentativa Islandei, scor 30-37 (18-19), în cea de-a doua partidă şi ultima din acest an, în preliminariile Campionatului European din 2014, informează Radio România Actualități.

Partida a debutat cum nu se putea mai prost, organizatorii nedifuzând imnurile celor două țări, din cauza unor probleme cu înregistrările. Pe teren, meciul a fost echilibrat, românii punându-le mari probleme islandezilor, tricolorii conducând de mai multe ori, chiar la două goluri diferență.

Oaspeții au preluat conducerea, pentru prima dată, în minutul 25, la pauză intrându-se cu avantaj Islanda, 18-19.

După reluare, tricolorii și islandezii au mers cap la cap, dar până la urmă, elevii lui Elidor Voica au cedat în fața valorii adversarului. În minutul 42, oaspeții conduceau deja la trei goluri diferență, iar cu cinci minute înainte de final tabela arăta 27-32 în favoarea Islandei.

Până la urmă, rezultatul final a fost: 30-37, dar diferența mare de scor nu reflectă realitatea din teren.

Marcatori: România – Ghionea 6 goluri, Criciotoiu 5, Ramba 4, Ghiţă 4, Fenici 3, Grasu 2, Novanc 2, Sabou 1, Iancu 1, Dospinescu 1, Sadoveac 1; Islanda – Sigurdsson 11 goluri, Hallgrimsson 7, Olafsson 4, Palmarsson 4, Gudjonsson 3, Kritjansson 3, Ingimundarson 3, Petersson 2.

În meciul de debut, tricolorii au pierdut, în deplasare, cu Slovenia, scor 34-26 (16-13). Restul partidelor din grupă sunt programate în 2013, prima cu Belarus, în 3-4 aprilie.

Preliminariile se vor încheia în 16 iunie, primele două clasate din fiecare dintre cele 7 grupe obţinând calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, din toate grupele.

România nu s-a mai calificat la un turneu final de campionat european din 1996.

Tricolorii lui Eliodor Voica au cedat in fata Islandei la Piatra Neamt: 30-37


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns