ISLANDA 🇮🇸 Ultimul hamburger vândut în urmă cu zece ani în Islanda de McDonald’s este bine mersi, nu s-a degradat prea mult și este expus într-un hotel din Reykjavik, conform snotrahouse.

În 2009, ultimul McDonald’s s-a închis în Islanda, și pe 31 octombrie în acel an, Hjörtur Smárason a cumpărat ultimul hamburger de la McDonald’s din țară. Smárason a păstrat burgerul, însoțit de cartofi prăjiți, într-o pungă de plastic timp de trei ani, în care acesta a rămas nealterat. Hamburgerul, care încă nu arată semne de descompunere, este acum expus la Snotra House din Þykkvibær, Islanda de Sud.

„Am auzit câte ceva despre faptul că McDonald’s niciodată nu se descompune, așa că am vrut să aflu dacă acest lucru este adevărat sau nu”, explică Smárason care în 2012 a dat hamburgerul la Muzeul Național al Islandei. După câțiva ani la muzeu, un specialist danez a spus muzeului că nu ar putea păstra un hamburger. „Cred că au greșit, deoarece acest hamburger se menține intact.” Potrivit personalului muzeului, câțiva din cartofii prăjiți au fost mâncați de oaspeții muzeului.

mai mult la  cotidianul.md

Lasă un răspuns