Wizz Air, două noi rute din Craiova către Torino, Italia și Billund, Danemarca

0
353

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi adăugarea a două noi rute din Craiova către destinații din Italia și Danemarca. Românii pot călători acum de pe Aeroportul Internațional Craiova către Torino (Italia), în zilele de marți și sâmbătă, începând din 17 decembrie.

În plus, un alt zbor va decola către Billund (Danemarca), în fiecare miercuri și duminică, începând din 18 decembrie. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus:

„Ne angajăm să extindem rețeaua de rute operate din România și Craiova, oferind destinații variate în Europa și nu numai la cele mai mici tarife, chiar și în aceste vremuri dificile pentru industrie. Noile rute operate de la Aeroportul Internațional Craiova către cele două frumoase orașe din Italia și Danemarca vor oferi pasagerilor români mai multe destinații de vacanță și alternative pentru a-și vizita prietenii și familia în străinătate. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul primelor noastre zboruri ce vor decola către Torino și Billund.”

Wizz Air, două noi rute din Craiova către destinații din Italia și Danemarca


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns