Althingi parlamentul Islandez a votat cresterea taxelor la alcool, tigari, taxa pe vehicule si benzina

0
1942

Althingi parlamentul Islandez a votat cresterea taxelor la alcool, tigari, taxa pe vehicule si benzina, asta noapte.Tigarile si alcoolul vor creste cu 15%, licenta pe autovehicule va creste cu 10% iar litrul de petrol va creste cu 10 ISK, in timp ce litrul de diesel va costa cu 5 ISK mai mult.

Conform mbl.is, 32 de Social Democrati si MP din Stanga Verde au votat in favoare in timp ce 22 de mebri din Partidul independent, Partidul Progresist si Miscarea cetatenilor au votat contra….

Guvernul a spus ca taxele vor aduce extra fonduri pt guvern, dar se asteapta ca inflatia sa creasca cu jumatate de procent, insemnand mai multe plati datorita inflatiei neobisnuite privind indexului ipotecii.

Partidul Independent MP Tryggvi Thor Herbertsson A SPUS CA TAXELE VOR ADUCE 2,7 miliarde ISK anul acesta dar costurile proprietarilor se vor mari cu 8 miliarde privind platile…

Ascrid, romani in Islanda:  Islanda (ICELAND-tinutul de gheata) se "topeste",se afunda in criza inceputa anul trecut.Din "cea mai fericta natie de pe pamant…" una din cele mai indatorate tari din lume,una din tarile care se indrepta spre lumea a treia privind salariile,serviciile si politica economica.

Lasă un răspuns