Islandezii au anunțat rezultatele testelor COVID-19 pentru jucătorii naționalei României și toate sunt negative. Astfel, „tricolorii” pot răsufla ușurați și pot evolua contra Islandei joi, în semifinala din barajul pentru Euro.

„După o așteptare nejustificat de lungă, am primit fiecare prin SMS, rezultatele testării COVID efectuate aseară, la intrarea în Islanda, pe aeroport: toți tricolorii și membrii staff-ului tehnic sunt negativi!

A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegației, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naționale și nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoșoaia și a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv”, se arată în comunicatul FRF.

Naționala României, cazată în condiții stricte în Islanda

Echipa națională a României a fost cazată la un hotel din Reykjavik, de unde, conform site-ului oficial al FRF, jucătorii și membrii staff-ului tehnic pot ieși doar pentru antrenamentul oficial de miercuri și pentru partida de joi.

mai mult la   /www.digisport.ro/

Lasă un răspuns