Poliția islandeză a arestat, vinerea trecută, trei bărbați din România, suspectați de furturi din cardurile de credit în Islanda anul trecut, relatează mbl.is. Se crede că bărbații au furat carduri de credit islandeze anul trecut, pe care le-au folosit pentru retragerea unor sume mari din bancomatele din Islanda, precum și pentru achiziții. Cei trei români au ajuns în Islanda cu o zi înainte de a ajunge pe mâna poliției.

Un proprietar al magazinului pe unde ar fi dat anul trecut mai multe lovituri i-a recunoscut și a alertat poliția. El se teme că au ajuns în Islanda în același scop  ca anul trecut.

„Mulțumită alertei unui cetățean, bărbații au fost arestați de această dată”, se arată într-o declarație postată pe pagina de Facebook a Poliției din capitala Islandeză, „și toate cazurile ce implică furt de carduri de credit și furt de numere personale de identificare ale victimelor, permițând suspecților să retragă bani din conturile victimelor au fost descoperite”. Potrivit polițiștilor islandezi, suspecții au mărturisit infracțiunile de care erau suspectați.

mai mult la :  stiridiaspora.ro

Lasă un răspuns