BIZAR O turista in Islanda a ajutat o zi la gasirea unei "persoane disparute", care era chiar ea

0
2198

O turistă care vizita Islanda şi care nu avea nicio idee că fusese dată dispărută şi că era căutată de poliţie, a ajutat la căutările pentru găsirea "turistei dispărute" mai bine de o zi.

O tânără femeie care vizita Islanda şi care a fost descrisă, scrie Grapevine.is, ca fiind "de origine asiatică, între 20 şi 30 de ani, aproximativ de 1,60 cm, cu haine închise la culoare şi care vorbeşte fluent engleză", a fost dată dispărută sâmbătă în sudul Islandei, în apropiere de Eldgjá şi toate căutările nu au dus la găsirea sa.

Lucrurile s-au schimbat duminică dimineaţa, atunci când turista a fost găsită, femeia neştiind că a fost dată dispărută. Totul a fost o mare neînţelegere, scrie presa islandeză, pentru că ea a coborât din autobuz la Eldgjá şi nu s-a mai întors, au susţinut celelalte persoane din autobuz când, de fapt, femeia îşi schimbase hainele.

Turista, neştiind cine este căutat, a luat parte la căutări, abia într-un final dându-şi seama că ar putea fi vorba chiar de ea şi a declarat asta poliţiştilor.  

Lasă un răspuns