Islanda, zona crepusculara! O turista data disparuta S-A CAUTAT SINGURA ore in sir

0
2361

Vi s-a părut ciudat când aţi căutat minute în şir un obiect pe care îl aveaţi de fapt în mână sau, cel puţin, mai la îndemână decât aţi fi crezut? Cum credeţi, atunci, că s-a simţit o femeie care s-a trezit că s-a căutat pe ea însăşi ore în şir?

Islanda este, fără îndoială, o ţară a ciudăţeniilor. Aici există un muzeu al penisurilor, carnea fermentată de rechin este considerată o delicatesă, iar drumurile sunt construite în funcţie de troli şi spiriduşi, iar zilele trecute s-a petrecut un eveniment nemaiîntâlnit: o femeie a ajuns să se caute singură după ce a fost dată dispărută în timpul unei excursii. Oricât de ciudat şi ilogic ar suna!

Femeia a plecat într-o excursie de weekend, cu autocarul, într-o regiune vulcanică din sudul Islandei. După un popas făcut pentru câteva fotografii, turista de origine asiatică nu a mai apărut la autocar. Toată lumea a căutat-o o bună bucată de vreme, iar apoi şoferul a pornit mai departe şi a anunţat poliţia în legătură cu dispariţia femeii, care, culmea culmilor!, participase la căutări fără să aibă habar de ce se întâmplă.

Cum s-a ajuns în această situaţie ridicolă? După ce a coborât din autocar, femeia a mers la o toaletă din zonă, unde şi-a schimbat hainele şi s-a "împrospătat" puţin, astfel că la întoarcere nu a mai fost recunoscută de şofer şi de ceilalţi pasageri.

Până la urmă turista a realizat că descrierea persoanei dispărute i se potriveşte foarte bine şi a anunţat poliţia că de fapt a fost vorba despre o neînţelegere. Căutările au fost sistate imediat, iar şeful echipei de poliţie care a condus operaţiunea a spus că inconvenientul a fost creat de faptul că persoanele din autocar nu au fost numărate corect.


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns