Comentarii de pe bloguri in favoarea Islandei

0
1802

http://www.indefence.is/

We are not terrorists

Un razboi are loc in Oceanul Atlantic, intre Marea Britanie si Islanda. Acest razboi a fost inceput de Marea Britanie. Gordon Brown, folosindu-se de prevederile unor legi anti – teroriste a inghetat conturile bancilor islandeze. De asemenea tot acest guvern britanic a blocat orice schimburi economice intre Islanda si Marea Britanie.

Islanda nationalizase cele trei banci cu intentia de a le salva. Aveau de gand sa isi repuna finantele la punct, dar Marea Britanie a ales sa-i da o bata in cap sistemului financiar islandez . Islanda avea de gand sa isi asume responsabilitate pentru bancile respective si sa rezolve problema, dar odata cu decizia de terorist economic a lui Gordon Brown, aceasta devine aproape imposibila.

Ceea ce e si mai trist este faptul ca putini sar sa o ajute. Doar statele scandinave si statul rus s-au aratat disponibili.

Sper ca Islanda sa nu accepte, indiferent de consencinte , acordul FMI. Islanda este un exemplu de democratie occidentala, si sper sa ramana independenta de interesele coruptilor carmuitori ale economiei mondiale.

Sper ca bunul simt sa invinga in acest conflict si va propun sa semnati o petitie de sustinere a oamenilor din Islanda .

http://www.indefence.is/

Lasă un răspuns