Cooperare intre CERONAV si centrul de salvare din Islanda

0
1733


Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va coopera cu Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda în cadrul proiectului de mobilitate „Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ”, finanţat prin Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii – Leonardo da Vinci.

Cooperararea dintre cele două centre va consta în schimbul de experienţă şi transferul de inovaţie în ceea ce priveşte organizarea cursurilor de siguranţă maritimă având în vedere amendamentele aduse Convenţiei şi Codului STCW în urma reunirii părţilor la Manila, în iunie 2010.

„CERONAV are o experienţă de peste 35 de ani în domeniul instruirii maritime şi este recunoscut ca unul dintre centrele de prestigiu din Europa. Faptul că reprezentanţii unui centru de pregătire din Islanda au apelat la CERONAV pentru realizarea obiectivelor acestui proiect, nu poate decât să ne onoreze şi să ne confirme faptul că CERONAV deţine know-how de care chiar şi ţările vestice, cu tradiţie în navigaţie, au nevoie” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Cooperare intre CERONAV si centrul de salvare din Islanda

Lasă un răspuns