Cristian Sima: Sunt în Islanda, mi-e frică să vin în România

2
2343

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut e că nu a fugit şi nu se ascund, ci doar că a plecat în Islanda pentru a avea timp. "Am avut clienţi puternici, îmi este frică". a declarat Cristian Sima în exclusivitate la Realitatea TV.

Brokerul Cristian Sima a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că a apelat la ajutorul lui Viorel Hrebenciuc pentru amânarea Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de la Bursa din Sibiu, lucru pe care acesta l-ar fi făcut.

"M-am intalnit cu domnul Hrebenciuc de două ori. Tot ce am scris a fost adevarat. Am sms-uri de la dânsul şi pot dovedi. Dupa ce am pierdut 30% din CNVM am apelat la domnul Hrebenciuc. Cu ce putere a amânat AGA? Nu pot spune. A telefonat la mai multe persoane implicate şi le-a spus că e bine să amâne", a spus Sima.

Brokerul Cristian Sima a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că se află pe o insulă și că a plecat pentru că era cu" presiunea ajunsă la maxim", admițând că a pierdut banii clienților, după ce a tranzacționat prost.

"Aşa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toată nebunia e creată de presă. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică, Imi este frică efectiv fizic", a spus Sima în exclisivitate la Realitatea TV, potrivit Newsin.

El a precizat că se așteaptă ca cei păgubiți să depună plângeri.

"Cred că o să se aştepte la câştiguri foarte mari. Cred că vor depune plângeri. Aştept să văd fiecare cât cere", a mai spus Sima.

IPJ Sibiu s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul fostului director general al Bursei de la Sibiu Cristian Sima în baza informaţiilor apărute în presă potrivit cărora acesta ar fi dispărut cu banii unor clienţi ce făceau tranzacţii printr-o firmă deţinută de el.

Birul de presă al IPJ Sibiu a precizat vineri că nu a fost depusă nicio plângere sau sesizare referitoare la dispariţia lui Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, iar, în lipsa unei reclamaţii, nu există temei legal pentru ca acesta să fie dat în urmărire naţională sau internaţională.

Cristian Sima a fost revocat miercuri din funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cristian-sima-sunt-in-islanda-mi-e-frica-sa-vin-in-romania_1029348.html#ixzz298kVYCTY

2 COMENTARII

  1. cind golesti conturile clientilor ar cam trebui sa ii fie frica .cind oameni iti dau abani apoi nu mai au cum sa acceseze acesti bani din conturi -ar cam trebui sa ii fie frica

Lasă un răspuns