Imagini desprinse din legende! Caii sălbatici ai Islandei cutreieră nămeții

0
2862

Fotograful Drew Doggett este recunoscut pentru faptul că a călătorit prin toată lumea, realizând fotografii uimitoare cu peisaje, oameni sau culturi diferite.

Una dintre cele mai spectaculoase serii ale sale se numește „Pe Tărâmul Legendelor” și surprinde frumusețea unică a cailor aproape sălbatici din Islanda, care cutreieră liberi peisajul uimitor al acestei insule vulcanice. Deși cei mai mulți fotografi își doresc să surprindă peisajele impresionante din Islanda, Drew Doggett a făcut un pas înainte, alegând să fotografieze caii islandezi în cadrul peisajelor de o frumuețe aparte, rezultatul fiind imagini ce par desprinse din legende.
În timpul șederii sale în Islanda, Doggett a locuit la o fermă unde erau sute de cai. Artistul a fost fascinat de folclorul local și în special de legenda islandeză a calului cu opt picioare numir Sleipnir, despre care localnicii cred ca este spiritul zeului mitologic Odin. Seria impresionantă de imagini surprinde relația dintre această rasă aproape sălbatică de cai din Islanda și mediul extrem în care trăiește.

mai mult la :  www.eva.ro


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns