Injuraturi romanesti in Islanda. Disputa verbala intr-un restaurant din Islanda, intre un deputat si un senator roman

0
1765

"Alesii" romani isi exporta "bunele" obiceiuri si peste hotare, ajungand sa se certe in public. Disputa verbala pur-tata intr-un restaurant din Islanda de un deputat si un senator roman este acum in atentia conducerii Camerei Superioare.

Partile implicate in "conflict" sunt deputatul PRM Marcu Tudor si senatorul PSD Mihail Popescu, iar scena de "lupta" a constituit-o separeul unui hotel de lux din Islanda, unde cei doi au stat cu ocazia unei deplasari a Delegatiei Romaniei la Adunarea parlamentara NATO in Islanda.

Discutiile s-au incins, dupa cum relateaza chiar deputatul Marcu Tudor, intr-un cadru "semiparticular", iar ca punct de plecare au fost "impresii despre activitatea noastra" si "politica zilelor actuale". De aici pana la izbucnirea unui scandal in toata regula nu a mai fost decat un pas, ajungandu-se rapid la caracterizari de genul "idiot, imbecil, nenorocit, cretin".

Potrivit plangerii inaintate ieri de deputatul PRM conducerii Senatului, social-democratul Mihail Popescu s-ar fi lansat "intr-o serie de aprecieri si acuze" la adresa sa, a PRM si a presedintelui formatiunii. "Acuzele acestuia, indiferent de replicile mele si ale celorlalti membri ai delegatiei romane care asistasera la aberatiile senatorului Popescu, se acutizau permanent, ajungand ca acesta sa tipe direct, necontrolat si neintrerupt. (…) Intr-un final, senatorul PSD a derapat complet si a inceput sa ma insulte si sa-mi aduca injurii afirmand: «Esti un idiot», «Esti un imbecil, un nenorocit, un cretin, esti un nimeni, nu esti bun de nimic, toata cariera ta e zero, nici macar studii nu ai…»", a aratat deputatul PRM in plangerea adresata BP al Senatului, solicitand luarea de masuri pentru a se preveni "un astfel de comportament nedemn"….
articol la RomaniaLibera.ro

 

Lasă un răspuns