Mark Whalberg este contrabandist în filmul "Reykjavik-Rotterdam"

0
1959

Reykjavik-Rotterdam" este un remake în limba engleză al unui thriller islandez, în care joacă actorul Mark Wahlberg. Pelicula reprezintă propunerea Islandei la premiile Oscar 2010 pentru cel mai bun film străin, relatează Reuters.

Filmul spune povestea unui fost contrabandist de alcool pe ruta Islanda-Olanda care este nevoit să revină la vechile obiceiuri după ce începe să se confrunte cu probleme financiare.

Baltasar Kormakur va fi regizorul peliculei produse de Warner Bros. Cineastul islandez a fost producătorul dar şi protagonistul filmului original, el deţinând şi drepturile de difuzare ale viitoarelor remake-uri.

Mark Wahlberg a stat la închisoare pentru trafic de droguri şi vătămare corporală, a făcut parte dintr-o "boy’s band", a cântat apoi rap şi a fost imaginea unei mărci de lenjerie de corp.

A devenit cunoscut ca actor în 1997 după rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights". În 2007 a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul său din "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese. Mark Wahlberg a mai jucat, printre altele, în "Planeta maimuţelor" şi "Jaf în stil italian".

Mark Whalberg este contrabandist în filmul "Reykjavik-Rotterdam"


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns