Presedintele Islandei, criticat dur dupa ce a indraznit sa spuna ca nu ii place ananasul in pizza. Cum s-a scuzat

0
1771

Trebuie sau nu sa fie pus ananasul in pizza? Fortat de criticile vehemente si de ironiile de pe retelele de socializare, presedintele Islandei a fost nevoit sa vina cu „clarificari”.
Saptamana trecuta le-a spus unor elevi de scoala, ca „se opune fundamental” folosirii fructului tropical ca topping pentru pizza.

„Imi place ananasul, insa nu in pizza. Nu am puterea sa fac legi care sa le interzica oamenilor sa isi puna ananas in pizza” – a spus presedintele Johannesson, intr-un mesaj pe Facebook.
Si a subliniat: „Ma bucur ca nu am asemenea prerogative, iar presedintii nu ar trebui sa aiba o putere nelimitata”. Ca sa mai lamureasca un aspect, a spus ca recomanda pizza cu fructe de mare.

Ales presedinte in 2016, Johannesson a devenit foarte popular in Islanda, dupa ce a refuzat cresterea propriului salariu cu 20%, si oricum a donat 10% din venitul lunar unor organizatii de caritate.


www.stirileprotv.ro/stiri/international/presedintele-islandei-a-venit-cu-o-clarificare-asupra-problemei-anansului-pe-pizza-nu-am-puterea-sa-fac-legi.html


Descoperă mai multe la Islanda 🇮🇸 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns