Jake Gyllenhaal, intr-o expeditie in Islanda, pentru emisiunea Tehnici esentiale de supravietuire

0
1844

Actorul britanic Jake Gyllenhaal i s-a alăturat celebrului Bear Grylls, gazda programului „Tehnici esenţiale de supravieţuire", într-una dintre cele mai periculoase aventuri în Islanda, printre munţi, gheţari şi vulcani activi, potrivit canalului Discovery Channel.

Experienţele celor doi vor putea fi văzute într-un episod special din „Tehnici esenţiale de supravieţuire", care va fi difuzat pe Discovery Channel marţi, începând cu ora 22.00.

În acest episod, Grylls şi Gyllenhaal traversează timp de două zile munţii înzăpeziţi, înfruntând furtuni de grindină, viscol şi vânt de pe 90 de km pe oră. Condiţiile meteo au fost atât de aprige încât toate zborurile au fost anulate în acea perioadă.

Într-un interviu acordat publicaţiei „LA Times", Bear Grylls a spus că nu s-a mai confruntat cu asemenea condiţii de ani de zile: „Vântul a fost atât de puternic încât efectiv a spulberat un jumbo jet de pe pistă. În timpul acesta, noi eram la 1500 de metri altitudine, încercând să facem faţă unui vânt incredibil".

Pe lângă vreme, Gyllenhaal a fost obligat să mănânce viermi la micul dejun, să traverseze un râu îngheţat şi să-şi înfrunte teama de înălţime.

…..

Jake Gyllenhaal, intr-o expeditie in Islanda, pentru emisiunea ?Tehnici esentiale de supravietuire

Lasă un răspuns