ISLANDA : Ţara unde niciun tânăr sub 25 de ani NU mai CREDE în Dumnezeu

11
4438

Ţările nordice sunt recunoscute pentru îndepărtarea accelerată de religie. Un studiu arată că niciun tânăr din Islanda nu mai crede că Universul a fost creat de Dumnezeu.

Niciun tânăr cu vârsta sub 25 de ani din Islanda nu mai crede că Universul a fost creat de Dumnezeu, potrivit unui sondaj prezentat de The Independent.
Studiul a fost comandat de Icelandic Ethical Humanist Association şi arată că 93,9% dintre tineri spun că Universul a fost creat în urma evenimentului Big Bang.
Niciunul dinte respondenţi (câteva mii de tineri) nu a bifat răspunsul: Dumnezeu a creat universul.
Dintre persoanele cu vârsta peste 55 de ani, doar 11,8 procente recunosc că sunt atei. Mai mult de 40% dintre tineri au afirmat tranşant că sunt atei.
penchurch3

11 COMENTARII

  1. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. (Rom.1:28)

  2. Citesc comentariile si mor de ras :)))) Ce-l roade grija pe unul cum fac sex islandezii, in gura si in fund si care cum. Neneeeeeeeeeeeee, crezi ca Daniel Facatorul de Bani, capul bisericii tale, n-a dat si el vreo ….m*** in viata lui ? Sau tu care scrii, sa mori tu ca n-ai facut decat sex normal cu lumina stinsa eventual ? :)))))
    Lumea intreaga face de toate in toate locurile posibile si imposibile, nu trebuie sa fii ateu ca sa faci asta.
    Apoi…mai oameni buni …cum sa mai sustii in secolul asta cand zburam in cosmos ca Dumnezeu a facut pamantul ? :))))) Evident ca nu. Voua nu va e clar ca Dumnezeu este expresia unei civilizatii mult superioare noua care a venit pe aici acum mult timp si ne-a cam arata cum sa traim, ne-a dat cele 10 porunci, ca altfel ne omoram intre noi si ni se stingea neamul ?
    Ce naiba sunteti atat de capiati ? Cum sa mai crezi in secolul asta ca ti-a facut Dumnezeu pamantul ? :)))

  3. da,interesant unde ne a dus incultura,analiza superficiala numai la mincare va este gindul si la trai bun. Suntem superficiali nu privim decit suprafata,doamnelor si domniilor cind spargi un ou mai exista ceva sub coaja…Tatal Nostru Creator sa va ajute…SA L ODIHNEASCA N PACE TATAL NOSTRU pe Ceausescu,ultimul Patriot Roman

Lasă un răspuns